Gezelschappen

 

Wij bieden diverse mogelijkheden voor een borrel, receptie, jubileum of personeelsuitje. Het is de ideale locatie voor een gezellig en intieme gelegenheid. U kunt bij ons terecht met groepen tot ca. 50 personen. Ook een vergadering voorzien van koffie en thee, of een lunch behoort bij ons tot de mogelijkheden.

 

Er even lekker tussenuit.

Check beschikbaarheid:

Meer informatie

 

Wij kunnen u diverse mogelijkheden bieden voor gezelschappen. Een borrel, receptie, jubileum of bijvoorbeeld een personeelsuitje. Het is de ideale locatie voor iedere gelegenheid. U kunt bij ons terecht met groepen tot 50 personen. Ook een vergadering voorzien van koffie en thee, of een lunch behoort bij ons tot de mogelijkheden.

 

Buffetten

Via de link vindt u 3 basisbuffetten. Uiteraard heeft u de mogelijkheid het basisbuffet naar eigen keuze aan te passen, zodat het buffet geheel voldoet aan uw wensen.

 

Recepties

Een jubileum, afscheid of familie gelegenheid, het zijn allemaal redenen om een receptie te geven. Hotel Restaurant De Rustende Jager biedt 3 basis recepties. Uiteraard heeft u de mogelijkheid het basis arrangement naar eigen keuze aan te passen, zodat de receptie geheel voldoet aan uw wensen.
 

A la Carte

Voor het dineren met groepen verwijzen wij u naar onze buffetten (vanaf 25 personen). 

Ook is het mogelijk om van de a la carte kaart een menu samen te stellen voor grotere groepen (vanaf 14 personen). U kunt hierover contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.


Heeft u speciale wensen of wilt u meer informatie? Geen enkel probleem. Bel of mail ons en we bekijken samen de mogelijkheden. Wilt u graag dat wij contact met u opnemen vul dan onderstaand formulier in u hoort zo spoedig mogelijk van ons.

 

Openingstijden van ons restaurant

Openingstijden lunchkaart:

Van 12.00 - 16.00 uur (anders in overleg)

 

Openingstijden van het a la Carte restaurant:
Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur, tijdens vakanties en feestdagen ook op maandag geopend.

Reserveren

Voor reserveringen kunt u bellen naar 0592-261347 of per mail info@herbergderustendejager.nl

U kunt natuurlijk ook via de website reserveren onder het kopje restaurant of door op de link te klikken.

Hotel - Restaurant de Rustende Jager

 

Hoofdstraat 20
9463 PC Eext

Tel. (0592) 26 13 47

 

info@herbergderustendejager.nl
www.herbergderustendejager.nl