Restaurant

 

In ons restaurant kunt u zich aangenaam laten verrassen door de chef-kok. Een regelmatig wisselende kaart biedt u tal van specialiteiten met o.a. asperge-, wild- en streekgerechten. Tevens vindt u hierop diverse vegetarische gerechten, welke in overleg kunnen worden aangepast. De wijnkaart voorziet op aangename wijze de perfecte wijncombinatie bij uw diner.

In onze lounge kunt u naast een kopje koffie of thee ook de lunch gebruiken van onze uitgebreide lunchkaart.

Het deels overdekte buitenterras is ook te gebruiken voor een lunch of diner.

 

Verrassend, aangenaam en lekker.

Check beschikbaarheid:

Bij ons op het menu

 

Hieronder een overzicht van onze menukaarten. 

Herbergkaart

Wanneer u als gast een arrangement boekt, kunt u hier onder een keuze maken van onze Herbergkaart.
Arrangement met 3-gangen diner begint met soepen, maar wilt u een 4-gangen diner, dan betaalt u de toeslag die er achter staat.
Arrangement met 4-gangen begint bij voorgerechten, daar betaalt u geen toeslag over. De toeslag van het voorgerecht zit al bij de prijs van uw arrangement in.

 

Mocht u hier vragen over hebben kunt u ons altijd even bellen. Telefoonnummer: 0592-261347
 

 

                     Voorgerechten

Knoflookgarnalen uit de oven
In knoflookolie geserveerd met twee stukjes stokbrood
 
(Toeslag van € 10,75 bij 3-gangen)      

Rundercarpaccio   
Met frisse salade, pijnboompitjes en truffelmayonaise

(Toeslag van € 11,75 bij 3-gangen)
Open ravioli    
Gevuld met gebakken kastanjechampignons, spinazie
en een saus van paddenstoelen
(Toeslag van € 12,25 bij 3-gangen)

                     Soepen

Dubbel getrokken runderbouillon met tuinkruiden

 

                                                      
Groningse mosterdsoep met spekjes   
Soep van de dag  

                   Hoofdgerechten

Varkenshaasmedaillons
Omwikkeld met spek en gegratineerd met brie

                                               
Gegrilde tournedos (Drents weidevlees)
Geserveerd met een rode wijnsaus
(Toeslag van € 9,25)       
Schnitzel De Rustende Jager
Uit de oven met uien, champignons en kaas
 
Ossenhaaspuntjes
Geserveerd met champignonsaus
 

Varkenshaas saté
Met satésaus en kroepoek

 

Gebakken victoriabaars
Geserveerd met een wittewijnsaus

 

 

 

Vegetarische verassing  

                   Desserts

Bavarois De Rustende Jager
Huisgemaakt met ijs en slagroom
      

Dame blanche

Vanille ijs met chocoladesaus en slagroom

 

Notenparfait
Huisgemaakt ijs met verschillende noten
(Toeslag  van € 3,50)            
Crème brûlée
Huisgemaakt met vanille ijs en slagroom
(Toeslag van  € 3,50)
Koffie/Cappuccino/Thee  

 

« Terug

Tafel reserveren

 

Wilt u graag een tafel reserveren? Maak dan gebruik van onderstaand reserveringsformulier. Als u vandaag nog een tafel wilt reserveren raden wij u aan om te bellen. Tel: (0592) 26 13 47

 

Openingstijden van ons restaurant

Openingstijden lunchkaart:

Van 12.00 - 16.00 uur (anders in overleg)

 

Openingstijden van het a la Carte restaurant:
Dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur, tijdens vakanties en feestdagen ook op maandag geopend.